Parochieblad

Heel wat mensen volgen wekelijks reilen en zeilen van onze parochie in het parochieblad KERK & Leven.
Week na week kan je daarin lezen hoe we kerk en parochie mogen zijn in De Pinte, Zevergem, Latem en Deurle. Grenzen en afstanden die kleiner worden, mensen die elkaar leren kennen en ontmoeten, het samen vieren van hetzelfde geloof en inspiratie krijgen en vinden om ter plaatse te leven vanuit 'de vreugde van het evangelie'.
Vanaf januari 2018 zal dit met één editie van 'KERK & Leven' voor onze ene nieuwe parochie nog meer in het oog springen. We gaan samen verder op weg maar willen natuurlijk blijven vertellen en berichten over wat ter plaatse, op de verschillende kerkplekken gebeurt en leeft.

(HER) ABONNEREN OP PAROCHIEBLAD KERK & LEVEN ?

Als je geen enkel nummer wilt missen herabonneer je best nu. Nieuwe abonnees kunnen steeds instappen.

Dit kan door 40 euro over te schrijven op rekening (=zelfde rekeningnummer als voorgaande jaren).  Een steunabonnement kan vanaf 42 euro.
Schrijf in de mededeling: “K&L 2018” gevolgd door naam en adres van de abonnee als die verschilt van de persoon die het bedrag overschrijft.

Al ontvangt u vanaf januari één gemeenschappelijke editie voor de hele parochie De Pinte-Zevergem-Latem-Deurle, toch blijft het rekeningnummer waarop nu (eind 2017) moet overgeschreven worden nog hetzelfde.

Wie dus momenteel een abonnement heeft van
- Latem-Deurle schrijft over op
BE43 2900 3152 3001
- Zevergem schrijft over op BE76 035 344 821 095 

- De Pinte schrijft over op BE95 7370 0459 9358

Nieuwe abonnees schrijven over op BE43 2900 3152 3001

Sinds eind 2016 werken we met een redactieraad. Geregeld komen Bartel, Etienne, diaken Guido, pastoor Piet en pastor Sanne samen om na te denken over wat er in elk van de parochiebladen kan verschijnen, zonder oog voor het plaatselijke te negeren. Er wordt nagedacht, uitgewisseld en afgesproken wie wat voor zijn rekening neemt. Voor info, vragen, of inzending van teksten: parochieblad@parochiedepintezevergemlatemdeurle.be